Fallskjermoppvisninger ble til for å tilfredsstille folks ønske om spenning. Markedsførere i alle bransjer har benyttet seg av dette for å trekke flest mulig mennesker til utendørsarrangementer. Og det er et godt medium med mange muligheter for eksponering. 

 

Stor oppmerksomhetsverdi

Fra det tidspunkt fallskjermen åpner seg kan for eksempel ditt firmamerke eksponeres for publikum, på et stort flagg som foldes ut og flyr bak fallskjermhopperen.

 

En speaker kommenterer hopperne og reklamebudskapene etterhvert som de lander. Alles øyne rettes mot hopperne og budskapene. Kombinasjon av spenning, bevegelse, flotte farger og lyd legger alt til rette for at ditt budskap skal nå dem det er rettet mot. Publikum vil kjenne deg igjen - eller ønske å bli kjent med deg.

 

Spenning og humør 

Bergen fallskjermklubbs oppvisningsteam har høstet god erfaring med hva som fenger og hva som øker spenning og ikke minst humør hos publikum. Bergen fallskjermklubb kan ta hånd om fallskjermoppvisninger på alle slags arrangementer - fra gardenparties til messer og fotballkamper.

 

Vi er tilgjengelige for alle som ønsker et ekstra spennende trekkplaster til sine arrangementer og for alle som vil prøve et nytt og interessant reklamemedium. 

 

Film- og fotooppdrag

Fallskjermhopping gjør seg godt - både på film og fotos. Ved hjelp av våre erfarne hoppere og frittfallfotografer kan vi lage bilder og videoopptak som vil få enhver reklamemann til å gå fra konseptene.

 

Bergen fallskjermklubbs oppvisningsteam

Består av våre fremste hoppere og hoppene utføres med det beste som finnes av sportsskjermer. Vi er derfor i stand til å lande på svært begrensede områder.

 

TA KONTAKT MED OSS, OG VI VIL FORTELLE DEG HVA VI KAN GJØRE!


For mer info kontakt:
Bergen Fallskjermklubb
v/Steinar Hansen
Email: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.