Bergen Fallskjermklubbs oppvisningsteam/demoteam består av klubbens fremste hoppere og utføres med det beste som finnes av sportsskjermer.

Dette gjør at vi er i stand til å lande på svært begrensede områder.
Under demohopp har fallskjermhopperne muligheten til å bære større reklameflagg som kan eksponere din firmalogo, ditt budskap, eller ditt arrangement.
Disse foldes ut i det skjermen er bærende og blir hengende godt synlig bak fallskjermhopperen, hele veien ned til landingspunktet.

Bedrifter og arrangementer
i alle bransjer har benyttet seg av dette i mange år for å låse alles øyne mot et ønsket punkt. Kombinasjonen av spenning, bevegelse, farger og lyd gjør at alles øyne rettes mot hopperne og flaggene.
Som under vår faste demohopping på 17.Mai kan der også benyttes en speaker som kommenterer hopperne og reklamebudskapene etterhvert som de lander.

Bergen fallskjermklubbs oppvisningsteam har god erfaring og vet hva som fenger, hva som skaper spenning og hva som lokker fram et smil hos publikum. Bergen fallskjermklubb kan ta hånd om fallskjermoppvisninger på alle slags arrangementer, alt fra hagefester til messer og fotballkamper. Vi er tilgjengelige for alle som ønsker det lille ekstra til sine arrangementer og for alle som vil prøve et nytt og interessant reklamemedium.

Våre erfarne hoppere og frittfallfotografer kan også filme hele seansen fra deres synsvinkel noe som vil gi storslagne og spektakulære bilder som senere kan brukes til vider eksponering og reklame.

Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi ut hva vi kan gjøre for deg.

For mer info kontakt:
Demokoordinator
Truls Rye Dahle
923 50 595
Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.