Denne våren er vi så heldig at vi har vi fått to nye fine ferske I-3 instruktører i klubben.
Det er Marita Dale og Fredrik Skavlem.

 

Marita tok AFF kurs i mai 2021 hos Skydive Voss, og det er der hun har tilbragt aller mest tid de siste to årene. Det har også blitt en del hopp i Bergen, på Æra og Skydive Spain. Marita ble medlem i BFSK høsten 2021.

- Jeg ønsker å bidra til å få aktiviteten i BFSK opp og da trenger vi instruktører, sier Marita. - Men jeg ønsker også å bidra til at flere jenter blir i sporten ved å tilby utsjekkshopp og veiledning fra en av samme kjønn, noe jeg vet er et ønske fra mange. I-3 kurset på Voss var utfordrende, lærerikt, veldig kjekt og absolutt noe jeg anbefaler andre å være med på. Jeg har vært en del av utdanningssektoren i 20 år og kursingen av nye instruktører er tro mot forskning og erfaring som viser at fokus på positiv forsterkning, på det man ønsker mer av, på mestringsfølelse og engasjement, og på kompetente og faglig dyktige instruktører er det man får best utbytte av. Det ble jeg veldig glad for å se og jeg anbefaler alle som vil bidra til sporten å ta instruktørkurset.

Marita kan fortelle at ett av hennes mest minnerike og fantastiske hopp var på Finse 17.mai 2022. Det var en opplevelse for livet og noe alle burde få med seg om de har muligheten! - Men også mitt aller første innhopp på bursdagen min i 2021 var fantastisk da vi fløy inn i Flåm i solnedgangen under Veko.

Vi gratulerer Marita.
Fredrik Skavlem