Da var NM på Bjorli over. Et arrangement usedvanlig nydelig gjennomført. Det startet med publikumsrekord samt åpning av selveste ordføreren i Lesja og avsluttet med innhopp i Trollveggen og gallamiddag med premieutdeling. Rent sportslig har BFSK fått enda mer å være stolte over.

 

 

 

WS

I klassen Wingsuit (WS) stilte BFSK for aller første gang med deltaker i NM. Det var Bjørn Egil Falkenberg som spente på seg vingedrakten og skrev BFSK historie. Kampen om poengene var blant annet mot Espen Fadnes, Andreas Heimli, Remi Damgaar og andre racere så dette var en knallhard gruppe. Selv om det ble sisteplass på Bjørn Egil høstet han mange poeng og viste at han uten tvil hører hjemme i NM heatet.Resultater Wingsuit

 

 

 

 

 

 

 

FS2 nybegynner

I nybegynnerkonkurransen kreves det at deltakerne har max 150 hopp (inkludert konkurransehopp) og for BFSK stilte Morten Grimen og Marte Bach Skomsvoll under lagnavnet Bonnie & Clyde. Morten har vært noen år i klubben, men Marte er så fersk som det går an å bli. Hun stiller i NM med B-sert kun 8 uker etter at hun startet på fallskjermkurset. Det må være rekord. I NM gjorde Morten og Marte en formidabel jobb og blandet seg inn i kampen om bronsen. Det var på et tidspunkt likt mellom Bonnie & Clyde fra Bergen, og Team Spirit fra Tønsberg. I de tre siste rundene ble det til at de vant en runde hver over hverandre, mens den siste ble uavgjort. Bonnie & Clyde tok allikevel bronsemedaljen med til Bergen, etter en imponerende runde 5 hvor de sanket 19 poeng. Med seg som fotograf hadde de Ole-Petter Nyland. Vi gratulerer Morten, Marte og Ole-Petter.

Resultater nybegynner FS2

 

 Video

 

 

 

  

 

 

 

FS8

Også i FS8 skrives det historie for BFSK. Det er nemlig første gang vi stiller med en åtter i NM. Gjengen hadde aldri hoppet sammen før og de fikk heller ikke trent som fullt lag før 1.runde var i gang. Dette hadde ingen innvirkning på entusiasmen og laget klinket til med klubbens første poeng i NM for FS8 allerede i runde 1. De resterende 6 rundene gikk uten at det ble flere poeng, men laget jobbet hardt med å leve opp til teamnavnet BFSK Bombers. Målet var nådd, poenget var tatt og BFSK rekorden satt i den vanskeligste grenen innen FS. Laget besto av Sverre Aleksandersen, Truls Rye Dahle, Bjørn Egil Falkenberg, Eivind Kolltveit, Marion Fløysand, Elisabeth Fjellro, Glenn Hisdal, Solve Haugen Turøy og Boris Zecevic som var kameramann og foreviget hele herligheten.

 

 Resultater FS8 open

 Video

 

 

 

 

 

 

En annen BFSK bragd i NM var det Sverre Aleksandersen som stod for. Han var kameramann for gullmedaljevinnerne i FreeFly Rekrutt. Vossalaget Unicornasarus Rex som tok gullet bestod av Ole-Petter Nyland, Aina Breistein og Sverre Aleksandersen. Gratulerer med gull.

 

 

Resultater FF rekrutt

 

Video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette håper vi gjentar seg til neste år, at hoppere i BFSK melder seg på NM. Der finnes klasser for alle uansett nivå.
Så ikke nøl. Team up.
Vær med på moroa. Utfordre deg selv.
Gjør deg klar for NM 2022.