Det er med blandede følelser styret i Bergen Fallskjermklubb (BFSK) velger å utsette klubbens 50 års-jubileum.
Det er spesielle tider, og ifølge FHI står vi ovenfor en mulig oppblomstring av COVID-19 smitte. Det innføres strengere krav fra myndighetene, flere idrettsarrangementer og andre sosiale arrangementer avlyses, butikker korter inn åpningstider, all reise frarådes osv.
Vi anbefales alle til å tenke oss om og å ta ansvar, og det ønsker vi å gjøre, for vi er Bergen Fallskjermklubb.
Feiringen av vår fantastiske klubb skal ikke forbigås, kun utsettes. Vi vet dessverre ikke når vi kan ta opp igjen tråden. Vi vil at alle som kommer på Jubileet skal være trygge og glade, så det er mulig vi ser for oss et 50+1 års jubileum.
Dersom du allerede har betalt billetten har du tre valg:
1. Ta kontakt med klubbens kasserer Thomas Kilvær (Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.) for å få kostnaden for jubileet tilbakebetalt
2. Ta kontakt med klubbens kasserer Thomas Kilvær (Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.) for å få innbetalingen for jubileet overført til din hoppkonto
3. Du kan også gjøre ingenting, du blir da stående som påmeldt.
Vi håper alle i klubben har forståelse for dette valget vi har måtte ta. Og så ser vi fremover og gleder oss skikkelig til 50+1 års jubileet uten å kjenne på hverken frykt eller (fest)skam.
I mellomtiden ønsker vi alle en blå himmel og laber motvind.


Styret
BFSK