13-15. mars blir det skjermkjringskurs med HC Amlie og materiellkurs med Erling Sagen på Voss. Bli med å lær masse skjermkjøring før sesongen, pluss at du får mer innsikt i hvordan utstyret ditt fungerer. Sett av denne helgen. Trykk på saken for å lese resten.

Fredag kveld starter vi med HC og teori innen skjermkjøring. Dette bygges videre på på lørdagen hvor landinger blir filmet og debriefet. Lørdag ettermiddag tar Erling en bit om utstyr, så ta med utstyret ditt så blir du ekspert, både på landinger og utstyr.

 

HC har i mange år vært en av norges beste swoopere og fikk 4.plass i European Swooping Tour på Voss under veko, kun slått av PD Teamet. Erling er en av de beste (sannsynligvis den beste) på utstyr i Norge. Han har i en årrekke drevet SkyDesign og har derfor masse kunnskap om alt utstyr som er typegodkjent i Norge.

 

Hva dette vil koste er ikke helt klart enda, men vi deler transportutgiftene på alle deltakerene. Noe som vil bli BILLIG! Påmelding gjøres på wikien, så har vi en ca. oversikt over hvor mange som ønsker å bli med.