Som sikkert alle har fått med seg nå, så har det i høst blitt trukket ut to nye landslag i freefly. Og i år som alle andre år har landslagstroppen gleden av å invitere dere på Freefly Basic!!!

Kvaliteten på Basicen vil bli like bra som i fjor, om ikke enda bedre! Vi vil til neste år ha med oss Skywalkers og Helix som coacher, altså instruktører av verdensklasse, samt noen overraskelser som vi vil komme tilbake til senere. I løpet av Basicen vil det vektlegges ”one to one” coaching. Vi vil også søke å organisere større grupper av diverse slag, slik at alle får fly formasjoner de kanskje aldri har prøvd før.

Prismessig vil Basicen 2009 lande på ca det samme som i fjor, det vil ikke komme noen store overraskelser her. Angående lokasjon så kommer vi tilbake til det så snart vi vet mer. I fjor ble Basicen avholdt i Sevilla, Spania, med kjempesuksess. Landslagstroppen jobber mot å gi dere en Basic pakke som er minst like god som de tidligere årene. I fjor fikk deltagerne 50 hopp til 15.000 fot inkludert i prisen, hvorav 24 av disse var 1:1 coaching, samt gavekort på 20 min hos Bodyflight Bedford. Flere hopp kunne kjøpes til rabatterte priser. Basicen i 2009 vil på ingen måte være noe dårligere, vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere enda mer for pengene!!!

Flere detaljer kommer etter hvert.. stay tuned!

Meld dere på, dette blir kjempegøy!!!

Påmelding kan gjøres til følgende:
Knut M. Røed: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Daniel Fløysand: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Christian grevstad: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Marius Sotberg: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Øyvind Goksøyr: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Roy Vegard Nilsen: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.


Sjekk også innom facebook:
http://www.facebook.com/inbox/#/group.php?gid=35590740543
http://www.facebook.com/inbox/#/event.php?eid=94977705164