Infomøte og opprettelse av festkomitéen onsdag 19 november kl. 19.00 på Zupperia. Meld deg på på wikien!! Alle er velkomne, om de kan bidra med mye eller lite Smile

Da er tiden inne for å få på plass en festkomité som kan sette i gang med å planlegge tidenes årsfest den 17. januar! 

Onsdag 19. november kl. 19.00 vil det bli holdt et møte for alle som interessert i å bidra til å arrangere årsfesten på Zupperia, like overfor Brunello (Nordahl Bruns gate 9). Her kan de som vil ta en pils eller spise litt mens vi snakker om årsfesten. Etterpå går turen videre til Naboen for tradisjonell brun onsdagsdrikke.

Påmelding til møtet skjer på wikien. Skriv navnet ditt her, så jeg vet hvor mange som kommer!

På møtet vil jeg gjerne at vi skal få valgt en leder for festkomitéen, som vil ha det overordnede ansvaret for det som lett kan bli tidenes fest. Lederens ansvar vil være å delegere arbeidsoppgaver til resten av komitéen, og holde styr på at det som må gjøres faktisk blir gjort. Imidlertid er det ikke meningen at lederen skal sitte med arbeid til opp over ørene - det er forhåpentligvis mange som vil være med å hjelpe til, så det skal ikke være noe veldig vanskelig, tidkrevende rolle å ha! Alt som skal til er at du er litt strukturert, og tar ansvar for at undersåttene dine gjør jobben Wink En utrolig kjekk rolle, altså - tenk å være i spissen for å arrangere BFSKs årlige høydepunkt!

På møtet vil vi ellers snakke om hva som må gjøres, og så langt det er mulig også fordele oppgaver. Om du kan bidra med lite eller mye, i forkant eller bare på selve dagen - alle monner drar, og jo flere som kan være med å hjelpe til, jo bedre er det!  Lokalet vi har leid har vasking inkludert i lokalleien, så det er bare rydding og sette på plass bord og stoler som må gjøres etter festen. Du risikerer altså ikke å måtte stille opp på rydding og vasking i mange timer, bare fordi du er med i festkomitéen.


Vi har allerede fått anlegg fikset gjennom et av klubbens medlemmer, men hvis du har ting på loft eller i kjeller som du tenker kan være nyttig for arrangementet, er det supert om du gir beskjed om det. Ellers hadde det vært gull å få tak i et billig band til å spille - alle tips mottas med takk her. Hvis du gjerne vil være med i komitéen men ikke kan komme på møtet på onsdag, eller har noe annet å bidra med, så send meg en mail på  Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. eller ring på 47646133.

Ting som må ordnes i forbindelse med festen er bl.a.:

Invitasjoner - Hvem vil vi invitere? Sara vil også bidra ifbm dette.
Pris - Hva er en hensiktsmessig pris å ta? Dette vil sette rammene for festen.
Mat - Hva skal serveres? Hvor/hvordan skal vi få tak i maten?
Tallerkener, glass, duker etc - Hvordan skal vi ordne dette? Lokalet har en god del, men akkurat hva må sjekkes nærmere.
Pynting - Hvordan skal vi pynte? Noen må stå for innkjøp av pynt , og lokalet må pyntes før festen. 
Underholdning - Taler, utdeling av priser, leker...bare fantasien setter grenser her.
Musikk - vi har altså anlegg, men hvem skal stå for spillelisten? Her trenger vi en person med god teft, som vet hvordan han(hun?) skal få lokket frem humøret og dansefoten til flest mulig!
Rydding - Hvordan skal denne foregå?

Det er altså oppgaver for en hver smak, og jeg er sikker på at det blir utrolig gøy å være med i komitéen!! Dere vil sitte igjen med både heder, ære og ikke minst utallige karmapoeng Wink Håper på god tilbakemelding, folkens!

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med meg på e-post eller tlf. 47646133.
Litt mer info om lokalet finnes på http://www.bjarg.net/index.php?mid=25&section=article&id=52

Vi ses  Smile Ida